Som una entitat associativa, sense afany de lucre, independent i oberta a tothom que estima el Pla de Mallorca: volem reflexionar i proposar idees pel futur de la regió.

Somos una entidad asociativa, sin ánimo de lucro, independiente y abierta a todo el mundo que ama el Pla de Mallorca: queremos reflexionar y proponer ideas para el futuro de la región.

Los proyectos

Un conjunto de personas que vivimos en el Pla de Mallorca hemos creado una entidad asociativa.

Una organización sin ánimo de lucro, independiente y abierta a todo el mundo que ama el Pla. Con esta voluntad nace la asociación Pla de Mallorca XXI, planteada como un observatorio de referencia sobre el Pla de Mallorca. Un proyecto colectivo para reflexionar y proponer ideas para el futuro del Pla, con perspectiva histórica, colaborando con las instituciones públicas y las entidades privadas que trabajan en todos los pueblos de la comarca.

 

Últimas noticias

DEL PLA DE MALLORCA

Galería fotográfica

El Pla desde tu ventana

Hace unas semanas lanzamos una iniciativa, invitando a los vecinos y vecinas del Pla de Mallorca a que enviaran fotos de la vida a sus pueblos durante los días de confinamiento. A esta galería recogemos las imágenes que nos ha hecho llegar.

Entrevista a Mateu Ginard

IB3 noticias entrevista a Mateu Ginard, presidente del Pla de Mallorca XXI: ‘el Pla tiene 38 mil habitantes, 10 mil más que hace 10 años’.

18 hours ago

Pla de Mallorca XXI

📢Des de Pla de Mallorca XXI també ens adherim a la convocatòria del #collapsetourismday!

El turisme pot ser una oportunitat per al desenvolupament dels pobles del Pla, però SEMPRE amb criteris de sostenibilitat, respecte pel territori, promoció del producte local i dels valors històrics, patrimonials i culturals de la comarca i benestar de la població resident. #prouturistització #DecreixementTurístic

El 27 de setembre no et quedis a casa! Info de l’acció unitària👇
CADENA HUMANA COLLAPSE TOURISM DAY

La xarxa #setnet (Sud d’Europa contra la Turistització) i més d’una trentena d’entitats de l’ illa convocades per la Plataforma contra l’Ampliació de l’aeroport, organitzen una convocatòria unitària d’acció pel Dia Mundial del Turisme a diferents ciutats europees, per denunciar l’impacte del retorn del turisme massiu. A Mallorca farem una cadena humana al voltant de Consolat i la Llonja
🗓 Dimarts 27 de setembre – 19 hores
📌Consolat de Mar (Carrer de la Llotja)
#EmergènciaClimàtica
#CadenaHumana
#27S
🔹Comunicat: plademallorcaxxi.com/ens-adherim-a-la-convocatoria-del-collapsetourismday/
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

3 months ago

Pla de Mallorca XXI

📣🗞️Tenim nou número d’ELPLA!

👩🏽‍🌾🧑🏽‍🌾En aquest dossier volem posar rostre a la pagesia que fou, que és i que esperam que sigui, analitzant el seu passat, la seva situació actual i els reptes a futur.

Tindrà la pagesia la capacitat de reinventar-se i promoure el canvi?

📥Descarrega la revista completa aquí ➡️ bit.ly/3OABbrE

Apaema | Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació Mancomunitat Pla de Mallorca Pla de Mallorca

Vins Mesquida Mora-Mallorca Barbara Mesquida Mora
Son Viveta – Permacultura
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

4 months ago

Pla de Mallorca XXI

Ahir va tenir lloc la segona tertúlia-sopar "Gent del Pla", que organitzam des de Pla de Mallorca XXI, amb la coordinació de Magdalena Aguiló Victory i Vicenç Mulet.

En aquesta ocasió ens desplaçàrem a Petra, per conèixer l’experiència de la marca Abbacino

www.youtube.com/watch?v=xPRJcZoNYAo
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

Hazte socio / a

Forma parte del proyecto colectivo