Som una entitat associativa, sense afany de lucre, independent i oberta a tothom que estima el Pla de Mallorca: volem reflexionar i proposar idees pel futur de la regió.

Somos una entidad asociativa, sin ánimo de lucro, independiente y abierta a todo el mundo que ama el Pla de Mallorca: queremos reflexionar y proponer ideas para el futuro de la región.

Los proyectos

Un conjunto de personas que vivimos en el Pla de Mallorca hemos creado una entidad asociativa.

Una organización sin ánimo de lucro, independiente y abierta a todo el mundo que ama el Pla. Con esta voluntad nace la asociación Pla de Mallorca XXI, planteada como un observatorio de referencia sobre el Pla de Mallorca. Un proyecto colectivo para reflexionar y proponer ideas para el futuro del Pla, con perspectiva histórica, colaborando con las instituciones públicas y las entidades privadas que trabajan en todos los pueblos de la comarca.

 

Últimas noticias

DEL PLA DE MALLORCA

Galería fotográfica

El Pla desde tu ventana

Hace unas semanas lanzamos una iniciativa, invitando a los vecinos y vecinas del Pla de Mallorca a que enviaran fotos de la vida a sus pueblos durante los días de confinamiento. A esta galería recogemos las imágenes que nos ha hecho llegar.

Entrevista a Mateu Ginard

IB3 noticias entrevista a Mateu Ginard, presidente del Pla de Mallorca XXI: ‘el Pla tiene 38 mil habitantes, 10 mil más que hace 10 años’.

Ja tenim aquí la primera tertúlia de l’any del cicle Gent del Pla del Segle XXI!

📆El pròxim 9 de febrer mos trobarem per conèixer l’experiència de Terracor: una oportunitat de conèixer aquest projecte d’agricultura a Mallorca i sopar en el en el seu restaurant Terragust

📞Més info i reserves al 654909424
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

1 month ago

Pla de Mallorca XXI

📣📖Tenim el gust de presentar-vos el llibre "El Pla avui: mirades monogràfiques", al que hem reunit tots els dossiers de la revista EL PLA. Un bon regal per aquestes festes!🎄

🤓17 especials a on abordam, des d’una mirada analítica i independent la realitat de la comarca: pagesia, cultura, turisme, societat, recursos naturals, patrimoni, memòria històrica, feminisme, economia social… i molts temes més!

🗣Més de 20 articulistes i 60 entrevistes per acostar-nos de manera integral i multidisciplinar al passat, present i futur del Pla de Mallorca

A la venda per 15€ o com a obsequi si et fas soci o sòcia de Pla de Mallorca XXI!

📩Demana el teu a info@plademallorcaXXI.com

🫂 Per fer-te soci/sòcia ➡️ plademallorcaxxi.com/fes-te-soci-a-pla-de-mallorca-xxi/

Amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

1 month ago

Pla de Mallorca XXI

Des de Pla de Mallorca XXI volem desitjar-vos un nou any ple d’oportunitats i encerts per millorar la vida dels municipis de la comarca, amb criteris de sostenibilitat, equitat i justícia social.

Esperam contribuir a aquesta tasca durant 2023.

Pla de Mallorca Mancomunitat Pla de Mallorca Consell de Mallorca
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

Hazte socio / a

Forma parte del proyecto colectivo