Som una entitat associativa, sense afany de lucre, independent i oberta a tothom que estima el Pla de Mallorca: volem reflexionar i proposar idees pel futur de la regió.

Somos una entidad asociativa, sin ánimo de lucro, independiente y abierta a todo el mundo que ama el Pla de Mallorca: queremos reflexionar y proponer ideas para el futuro de la región.

Los proyectos

Un conjunto de personas que vivimos en el Pla de Mallorca hemos creado una entidad asociativa.

Una organización sin ánimo de lucro, independiente y abierta a todo el mundo que ama el Pla. Con esta voluntad nace la asociación Pla de Mallorca XXI, planteada como un observatorio de referencia sobre el Pla de Mallorca. Un proyecto colectivo para reflexionar y proponer ideas para el futuro del Pla, con perspectiva histórica, colaborando con las instituciones públicas y las entidades privadas que trabajan en todos los pueblos de la comarca.

 

Últimas noticias

DEL PLA DE MALLORCA

Galería fotográfica

El Pla desde tu ventana

Hace unas semanas lanzamos una iniciativa, invitando a los vecinos y vecinas del Pla de Mallorca a que enviaran fotos de la vida a sus pueblos durante los días de confinamiento. A esta galería recogemos las imágenes que nos ha hecho llegar.

Entrevista a Mateu Ginard

IB3 noticias entrevista a Mateu Ginard, presidente del Pla de Mallorca XXI: ‘el Pla tiene 38 mil habitantes, 10 mil más que hace 10 años’.

2 weeks ago

Pla de Mallorca XXI

Ahir va tenir lloc la segona tertúlia-sopar "Gent del Pla", que organitzam des de Pla de Mallorca XXI, amb la coordinació de Magdalena Aguiló Victory i Vicenç Mulet.

En aquesta ocasió ens desplaçàrem a Petra, per conèixer l’experiència de la marca Abbacino

www.youtube.com/watch?v=xPRJcZoNYAo
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

2 weeks ago

Pla de Mallorca XXI

Des de Pla de Mallorca XXI, ens adherim com a entitat a la ILP #AvuiPerDemà que està impulsant el GOB Mallorca

Per les generacions futures de tots els racons de les nostres illes, també al Pla de Mallorca, signa el manifest i vine a omplir la plaça Major el pròxim 28 de maig!📢 Dia 28 de maig tenim una cita amb el futur! Dia 28 de maig hem d’omplir la Plaça Major per celebrar que som molts els que volem un futur millor per a les generacions presents i futures de les illes. Vine a fer història! Vine a canviar #AvuiPerDemà!

Tota la informació a www.avuiperdema.org.
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

3 weeks ago

Pla de Mallorca XXI

Tenim nou número d’EL PLA!

El passat mes de febrer es va presentar el Pla de Sostenibilitat Turística per al Pla de Mallorca, una estratègia liderada per la Mancomunitat i que rebrà prop de 3 milions d’euros provinents dels fons Next Generation – UE. A aquest número d’EL PLA intentarem desgranar l’estratègia i els seus components. Què implicarà aquesta injecció de fons públics a una destinació turística emergent com és la comarca?

📥Podeu descarregar la revista a aquest enllaç👉🏼 bit.ly/389R5cu
Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

Hazte socio / a

Forma parte del proyecto colectivo