Institucions i societat civil signen protocol per promoure el turisme sostenible al Pla de Mallorca

Institucions i societat civil signen protocol per promoure el turisme sostenible al Pla de Mallorca

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, la Mancomunitat del Pla i les associacions ALCAIB i Pla de Mallorca XXI sumen forces per posicionar la comarca i diversificar l’economia.

El conseller de Turisme del Consell de Mallorca, Andreu Serra; la presidenta de la Mancomunitat del Pla, Joana Maria Pascual i els presidents de l’Associació de Llicenciats/des en Ciències Ambientals de les Illes Balears, Carme Alomar, de Pla de Mallorca XXI, Mateu Ginard, s’han reunit avui a Petra per signar un protocol de col.laboració per promoure el turisme al Pla de Mallorca amb criteris de sostenibilitat ambiental i social. 
 
L’objectiu del protocol és impulsar projectes i estudis de promoció i informació turística, basats en el desenvolupament sostenible i la promoció de la qualitat del producte turístic i la identitat pròpia del Pla de Mallorca. Totes les entitats vinculades han manifestat la seva voluntat de posicionar el tret turístic diferenciador amb la resta de l’illa i desenvolupar eines per tal d’evitar el declivi de les zones de l’interior de Mallorca allunyades de l’impacte directe de la despesa turística, sense descuidar criteris de sostenibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *