Ens reunim amb el conseller de turisme i la Mancomunitat del Pla de Mallorca

Ens reunim amb el conseller de turisme i la Mancomunitat del Pla de Mallorca

El president de Pla de Mallorca XXI, Mateu Ginard, i part de la junta directiva de l’entitat, s’ha reunit amb el conseller de Turisme del Consell Insular de Mallorca, Andreu Serra, i la presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pascual. A la reunió també van assistir el vicepresident de la Mancomunitat i batlle de Montuïri, Joan Verger a més de la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet i el batle de Sencelles, Joan Carles Verd, així com el gerent de la Mancomunitat, Joan Cifre. 

L’associació Pla de Mallorca XXI va presentar els seus objectius, missió i visió.

Les dues administracions públiques, Mancomunitat del Pla i Consell Insular, juntament amb l’associació Pla de Mallorca XXI ens hem compromès a signar un acord a tres bandes per tal d’impulsar iniciatives turístiques pioneres i específiques a la comarca del Pla. Pla de Mallorca XXI està fent feina amb diversos projectes de promoció turística de la comarca del Pla que es basen en la promoció de la qualitat del producte turístic barrejat amb identitat pròpia del Pla de Mallorca com a tret diferenciador de la resta de turisme de l’illa.

El vicepresident de la Mancomunitat i batlle de Montuïri, Joan Verger, i la Fundació Musol han presentat el projecte pilot de promoció del turisme sostenible de petits pobles amb encant del Mediterrani, co-finançat per la European Regional Development Fund. El vicepresident de la Mancomunitat va condicionar la seva participació en el projecte europeu SuStown que es tingués en compte a la Mancomunitat. El projecte SuStown es basa en el desenvolupament d’eines de planificació i de gestió del turisme per tal d’evitar el seu declivi als pobles petits, en aquest cas del Pla de Mallorca, promovent el turisme sostenible i de qualitat mitjançant l’aprovació d’un pla d’acció per part de l’ajuntament de Montuïri que podrà ser aplicable a tots els municipis de la comarca del Pla i a la Mancomunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *